Huis + plek voor de paarden gezocht

Gezocht: plek om de Coachhoeve door te zetten

Sinds 2004 woon ik, samen mijn zoon Juul (8 jaar), mijn 3 paarden en 2 shets, twee hondjes en onze kat op een boerderij in Zulte. Hier geef ik coaching voor kinderen en volwassen samen met de dieren. Helaas moet onze boerderij gesloopt worden, en zal dit gebied natuurgebied worden. Dat betekent dat wij, na 19 jaar, helaas een nieuwe plek moeten zoeken. Daarvoor heb ik je hulp hard nodig!

Huis + plek voor de paarden gezocht

Gezocht: plek om de Coachhoeve door te zetten

Sinds 2004 woon ik, samen mijn zoon Juul (8 jaar), mijn 3 paarden en 2 shets, twee hondjes en onze kat op een boerderij in Zulte. Hier geef ik coaching voor kinderen en volwassen, samen met de dieren. Helaas moet onze boerderij gesloopt worden, en zal dit gebied natuurgebied worden. Dat betekent dat wij, na 19 jaar, helaas een nieuwe plek moeten zoeken. Daarvoor heb ik je hulp hard nodig!

Nieuwe plek gezocht

Wat ik zoek:

Ik zoek een plek om te kunnen leven en werken. Wat dat precies inhoudt, is voor mij nog onduidelijk en ik sta open voor veel dingen. Bijvoorbeeld:

  • Een weide voor de paarden, waar ik een container kan zetten, om in te wonen / werken.
  • Een plekje op iemand ander zijn erf
  • Een appartement en ergens anders een stuk grond voor de paarden waar ik kan coachen
  • ………. 

De Coachhoeve is een plek waar mensen kunnen ontprikkelen en waarbij natuur heel belangrijk is. Daarom het liefst een afgelegen plek.

Ik sta open voor alles!

Praktisch

Waar: Gemeente Gent – omgeving Zulte, Nevele, Lievegem, Waregem, Oudenaarde, Kruisem, Nazareth

Wanneer: De verhuizing moet plaats vinden tussen nu en september 2023.

Grootte woning: een huurwoning, 2 slaapkamers

Even voorstellen

Over mij & de Coachhoeve

Ik, Joke, coach kinderen met een label en volwassenen met behulp van paarden. Tegenwoordig is er zoveel druk van buitenaf dat veel mensen niet goed kunnen meekomen, op school of op het werk. Bij de paarden kun je ontprikkelen en onderzoeken we wat er nodig is om je weer jezelf te voelen.

De Coachhoeve is een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn, midden in de natuur. Ik geef 1-op-1 trajecten, workshops en trainingen. 

Weet je iets?

Wil je het dan met me delen? Ik ben je super dankbaar! 

Mail naar info@coachhoeve.be 

Of bel / app naar +32 486 12 79 96