Bouwen aan een niewe toekoms

Verbindende Vrouwencirkel met pony Kracht.

Ben jij er ook helemaal klaar mee om altijd te moeten voldoen aan normen en wil je graag op een plek zijn waar je terug kan komen naar jezelf?
Kom dan naar de verbindende vrouwencirkel op 10 juni 

.

Verbindende Vrouwencirkel met pony Kracht.

Ben jij er ook helemaal klaar mee om altijd te moeten voldoen aan normen en wil je graag op een plek zijn waar je terug kan komen naar jezelf?
Kom dan naar de verbindende vrouwencirkel op 10 juni.
Een verbindende bijeenkomst van vrouwen onder elkaar. Gedaan met lopen en voor iedereen rond te vliegen. Even vertragen en gewoon ‘zijn’ in de natuur, met jezelf, en met de paarden.

Danjewel om me terug te doen voelen. Mag ik hier nog even blijven?

Inspirerend!

Veronique S

Mooi om te zien dat alles met elkaar verbonden is. Dat een gevoel nooit liegt. Terug vinden van de rust, genieten, eenvoud en kracht. ZALIG!

Sofie M

Een plek om jezelf te ‘zijn’.

Ont-moeten

Ik hoor het vaak dat iemand een plek mist om ‘gewoon’ te zijn, zonder alle moetjes. Daarom heb ik de verbindende vrouwencirkel opgericht.
Een plek waar je onder vrouwen kunnen zijn.
Een plek waar je je partner, kind(eren), hond, werk en andere belastingen een paar uren opzij kan schuiven en jezelf op de voorgrond zetten. Hoe zalig klinkt dit wel niet!
Een plek waar wijsheid, talenten, passie maar ook twijfels, vragen inzichten en ideeën gedeeld kunnen worden en dit zonder oordeel. En dit in de natuur en met de paarden.

Even voorstellen

Over mij & de Coachhoeve

Mijn naam is Joke, de eigenaresse van de Coachhoeve. Van nature bezit ik een enorme gevoeligheid voor energie en door bijscholing en jarenlange ervaring zie ik snel waar het vastloopt bij jou. Op voorhand heb ik geen vaste invulling van de dag voor ogen. Ik tune in op jouw energie en heb daarvoor alle aandacht voor jou.
Mijn intuïtie, expertise en ervaring leiden jou door de dag. Hierdoor hoef je je van tevoren géén zorgen te maken over de planning, stress of andere punten. Ik regel het voor je.

We doen gerichte energetische en systemische activiteiten, met de paarden, alleen of samen, vanuit de vertraging komen er een hele hoop nieuwe inzichten.

Zie ik jou op 10 juni op de coachhoeve?

Praktisch,

Ik ontvang je op de Coachhoeve van 9u30 tot 15u. Prijs 120€

Na het ontvangst gaan we rustig beginnen met het aanvoelen van elkaar. Samen gaan we aan de slag met systemische & energetische activiteiten en neem uitgebreid de tijd voor jouw proces. Ik werk alleen en creëer een veilige bedding voor jou.
Op basis van wat jij nodig hebt gaan we aan de slag. Er zijn andere mensen, de paarden en de natuur. Allen helpen we liefdevol bij het vinden van jouw antwoorden en doorbraken.

We hebben minimum 4 en maximum 8 plekjes beschikbaar.

Aan het einde van de vrouwencirkel is er een potluck, die ook zal dienen als integratiemoment.
Iedereen is uitgenodigd een gerecht mee te brengen en dan eten we dit samen op.

warme,zonnige,liefdevolle dag….
ongedwongen alles op ons af laten komen en zoveel gekregen…
Een symbiose van de paarden,de omgeving,Joke en “de reste” die ons met momenten met verbazing,en ontzag verstilde…
een dag om te koesteren en mee te nemen…
de essentie van de rijkdom van eenvoud…
loved it!

Evelyn V.

“De grootste kracht van de workshop was de timing voor mezelf, de groep, en de veilige omgeving die jullie hebben gecreëerd. Het thema van die dag was ‘kracht’, daarmee ben ik die dag aan de slag gegaan. Die dag gaf mij het laatste duwtje wat ik nodig had om daarna actiegericht aan de slag te gaan.”

Ingeborg H.

Yes,
I’m in!

Ik help jou de verbinding met jezelf en met anderen terug te vinden en daarin spelen de paarden een héle belangrijke rol. Daarbij creëer ik een discrete omgeving zodat er een vertrouwelijke sfeer en thuisgevoel ontstaat. Op de Coachoeve pas ik de activiteiten aan op jouw (onuitgesproken) behoeften.