De CoachHoeve

Workshop
‘Energy Up’

De workshop “Energy up” boort nieuwe energiebronnen aan.
Je veert  ’s morgens je bed uit,
tintelend van energie om aan je dag te beginnen.
Deblokkeer jezelf.
Ga aan de slag.
Realiseer eindelijk dat project dat je mateloos boeit maar waar je nooit aan toe komt.
Maak nu de keuzes die je het gevoel geven:
“Dat zit goed!”
HET KAN!
Ik weet het zeker: we komen er samen uit.

Het kan ook anders!

De CoachHoeve

Workshop
‘Energy Up’

De workshop ‘Energy up’ boort nieuwe en ongekende energiebronnen aan! ⚡️
Veer ’s morgends je bed uit, tintelent van energie om aan je dag te beginnen. Deblokkeer jezelf en ga efficiënt aan de slag, en realiseer op die manier dat project wat jou eindeloos boeit maar waar je nooit aan toe kwam. 
Maak nu de keuze die jou het gevoel geven van: ‘Dit zit goed!’ en:’Ja, het kan!’.
Ik weet het zeker! We komen er samen uit!

Het kan ook anders!

Mijn verhaal

Hallo, mijn naam is Joke.
‘Hoe meer ik mijn best deed, hoe verder ik van mijn eigen authentieke plek terechtkwam.’

Ik had jaren een tekort aan energie omdat ik mezelf amper kende, in gewoontepatronen verviel en daardoor helaas niet in mijn kracht stond. Ook in de maatschappij was het voor mij moeilijk om mezelf te zijn en mijn plek te vinden. Mijn talenten zijn niet de doorsnee talenten die op de arbeidsmarkt gevraagd worden en ik word ook niet bepaald warm van klassieke 9 to 5 jobs die veraf staan van ons natuurlijke ritme. Mijn batterijen laden niet op door te winkelen of naar evenementen te gaan en mijn overgevoeligheid maakt dat ik snel overprikkeld ben.

Hoe meer ik mijn best deed, hoe verder ik van mijn eigen authentieke plek terechtkwam.
Mijn opleiding systemisch coachen heeft daar zoveel verandering in teweeggebracht. Ik ben door mijn eigen persoonlijk proces gegaan en ik werd me bewust van mijn valkuilen en patronen. Ik kreeg inzicht in mijn blokkades en energielekken en kon ze stap voor stap doorbreken. Ik begon opnieuw te verbinden met mijn intuïtie en te vertrouwen op de kracht en wijsheid ervan. Ik zakte weer meer in mijn lichaam en kon beter bij mijn gevoel.
Vanuit mijn eigen natuurlijke kracht kan ik nu ten volle mijn talenten inzetten en stroomt de energie terug door mijn lichaam.

Verlang je hier ook naar? Dan is deze workshop voor jou!

Herken jij je hierin

Je bent niet alleen!

Van nature uit bezit ik een enorme gevoeligheid voor energie en door bijscholing en jarenlange ervaring zie ik snel waar het vastloopt bij jou. Op voorhand heb ik geen vaste invulling van de dag voor ogen. Ik tune in op jouw energie en heb daarvoor alle aandacht voor jou.
Mijn intuïtie, expertise en ervaring leiden jou door de dag.
We doen gerichte energetische activiteiten, met de paarden, alleen of samen, en hierdoor kom jijzelf tot waardevolle inzichten.
Je gaat opgeladen naar huis, en klaar om aan de slag te gaan! ⚡️

 

Voel jij dit?
N
Je wil wel actie ondernemen, maar het voelt alsof je loden schoen draagt
N
Je ervaart onrust, komt vaak wakker en geraakt niet meer in slaap
N

Wil jij weer meer verbinding voelen met je intuïtie en vertrouwen op jouw innerlijk kompas

N
Je weet eigenlijk best wat je wil, maar je komt er gewoon niet aan toe
N
Je handelt vaak anders dan je zou willen?

 

En wil jij liever:
N
’s Morgens vol energie uit je bed veren om aan de dag te beginnen
N
Jezelf herontdekken en leven in harmonie met jezelf
N

Bewust leren zorgen voor jezelf

N
Gewoon en natuurlijk ‘jezelf’ zijn?

Wat zeggen anderen

Recensies

“Bedank dat je mij terug deed voelen.
Ik was helemaal vergeten om mijn intuïtie te volgen. Maar nu voel ik het terug.”

Sarah H.
“De grootste kracht van de workshop was de timing voor mezelf, de groep, en de veilige omgeving die jullie hebben gecreëerd. Het thema van die dag was ‘kracht’, daarmee ben ik die dag aan de slag gegaan. Die dag gaf mij het laatste duwtje wat ik nodig had om daarna actiegericht aan de slag te gaan.”
Ingeborg H.

“Ik zou dit aan alle zoekende en/of bewuste dames die even een break willen aanraden. Ga even uit die wekelijkse routine om aan enkele thema’s te werken.
Een dagje me time! vrij intensief maar heel waardevol!”

Veerle C.

Workshop

Energy Up

Workshop energy up

Yes, Finally
I’m in!

We maken terug verbinding met onszelf en daarin spelen de paarden een héél belangrijke rol. Daarbij creëer ik een discrete omgeving zodat er een vertrouwelijke sfeer en thuisgevoel ontstaat. Binnen dit kader, en op de coachhoeve, gaan we actief aan de slag met tal van activiteiten:

 

N

Vindt jouw eigen plek in de kudde

N

Kijk door het ‘oog’ van het paard

N

Ga op zoek naar jouw unieke talenten

N

Ervaar de omgeving als een geschenk vol met kansen

N

Gebruik jouw,en met momenten vervloekte ?, wekker als een positieve wake-up call 

Praktische informatie

Ik ontvangen je op de coachhoeve van 10u30 tot 17u.
Ik ga aan de slag met energetische activiteiten en neem uitgebreid de tijd voor jouw proces. Ik werk alleen of met 1 extra begeleider en creëren een veilige bedding.
Het exclusieve aan deze dag is dat we op het moment zelf invoelen wat nodig is. Er zijn andere mensen, de paarden en de natuur. Allen helpen we liefdevol bij het vinden van jouw antwoorden en doorbraken.

We hebben minimum 8 en maximum 12 plekjes beschikbaar. Zelf houden wij van nieuwe manieren van samenkomen en daar sluit een potluck perfect op aan. Ieder brengt dus zelf iets lekkers mee en we delen. 

NU €120 ipv  €150