Challenge

Dag 1 – Luistern naar jouw emoties!

Met een blik van vertrouwen op de toekomst.

Vandaag nodig ik je graag uit om iets helemaal anders doen dan dat je al altijd gewoon bent. We willen patronen doorbreken, situaties beter begrijpen en vooral meer verbinding krijgen met ons gezin. Maar laat ik je even een geheimpje verklappen: onze kinderen zijn onze spiegel, ze spiegelen ons volledig. Vaak hoor je ouders zeggen: “Nu ik weet dat mijn kind ADHD ass of hsp heeft, begrijp ik mezelf beter. Eigenlijk ben ik net zoals mijn kind.” Misschien herken je dit zelf ook?

 

Activiteit 1

De eerste challenge is luisteren naar wat je lichaam je wilt vertellen, via enkele oefeningen ga ik jou de sleutel laten zien tot de opvoeding van jouw kind met ADHD.Ga samen met jouw kind na hoe hij zich voelt als hij opstaat in de ochtend aan de hand van de emotiekaart, en doe hetzelfde na school.

Ga voor een volle week na iedere schooldag een beweegmoment inplannen. Ga bijvoorbeeld trampolinespringen, samen spelen met de hond of kat, of even wandelen.

Voor we starten nodig ik je uit om een boekje bij te houden waarin je iedere dag de emotie van jou en jouw kind in noteert. Waar je dat voelt in jouw lichaam, ben je daardoor gespannen en/of heb je buikpijn? Je kan hiervoor het werkboek downloaden van de site. Daarin zitten alle slides.

 

❤️ Ik wens je alvast veel plezier in deze verbindende reis.