Hey!

Ik ben dyslectisch en heb ADHD. Al van kinds af aan worstel ik met taal, zowel in woorden en als in het schrijven.

Ik heb lang gedacht dat ik hierdoor minder was en heb daardoor in een overlevingsmodus geleefd en gehandeld. Sinds enkele jaren heb ik een beweging gemaakt die mij anders laat kijken. Ik heb leren inzien dat ik niet minderwaardig ben… maar anders.

“Dankzij mijn eigenheid en eenvoud heb ik leren ‘leven’ – voluit leven”.

Op mijn eigen manier en dankzij mijn eigenheid vind ik overal een oplossing voor die mij dient. Dankzij mijn eigenheid en eenvoud heb ik leren “leven”… voluit leven. Leven met adhd betekent niet dat ik mijn leven moet beperken. ⁠

Al van kinds af aan maken paarden deel uit van mijn leven. Ik geef al jaren paardrijles en dankzij mijn coachopleiding heb ik ontdekt dat er heel weinig woorden nodig zijn om mens en paard in harmonie te brengen. De paarden helpen mij hierbij om te verwoorden wat niet altijd gezegd moet worden.⁠

Paarden laten je ervaren hoe mooi je bent. Ze laten je ervaren wat je nodig hebt op een liefdevolle manier en zonder oordeel. Dit oordeelloos zijn is dan ook zo belangrijk want harmonie kent geen oordeel.

Diploma’s
\
EMCC Horse Reflected Coach level 1 (I For Horse)
\
EMCC Horse Reflected Coach level 2 (I For Horse)
\
Systemisch werken met behulp van paarden (I For Horse)
\
Rouw te paard (specialisatie rond rouw en verlies) (Martine Huurman)
\
Talentgedreven werken met kinderen (kindertalentenfluisteraar)
\
Anders leren met paarden (ALMP)
\
Verslaafd (marine huurman)

Paarden zijn kuddedieren en voor hen is veiligheid het allerbelangrijkste

Ze gaan er dan ook alles aan doen om een veilige omgeving te creëren.
Wanneer wij bij de kudde komen, worden wij onderdeel van de groep en willen ze ons in balans brengen. Want enkel als wij in balans zijn, zijn wij veilig voor hen en de kudde.
Wanneer wij A denken en B voelen/doen dan zijn wij niet in balans, we vertonen geen congruent gedrag. Een paard gaat jou helpen om jouw denken, voelen en doen in balans te brengen. Ze begeleiden jou op een zachte, unieke manier. Ze houden een spiegel voor zodat jij op een positieve manier jouw antwoorden kan ontdekken om terug in beweging te komen.

De paarden

Even voorstellen

Chill out Z

Chill out Z

Chill out Z roepnaam Chilli: is een statige heer die een zeer klein hartje heeft hij laat subtiel zien hoe je tussen jouw vrouwelijke en mannelijke energie balanceert.

REmy paarden coachhoeve

Remi,
“de ontsnapper:”

Hij is degene die graag eens alleen vertoeft, maar even graag in de kudde vertoeft. Hij is ongelofelijk bewust en is als een kleine rots.

Calmalee Z paarden Coachhoeve

Calmalee Z

Roepmaan Calle:
Zij is de hoeder van de kudde, ze heeft ogen als een aardend en zal op haar unieke wijze je terug in beweging brengen.

Bounty Paarden Coachhoeve

Bounty

Bounty heeft het karakter van een reus met een speels kantje. Zijn karakter maakt hem aanwezig en alles is op zijn gezicht af te lezen. Bounty en Timon (de bruine hond) komen wel niet overeen. 😂