Kennismakingsworkshop 25 november

Ont-moet

de paarden

Herken je dit gevoel? Het gevoel dat je voortdurend achter de feiten aanloopt omdat iedereen iets van je vraagt: op het werk, thuis bij je kinderen, je partner, misschien zelfs je ouders of vrienden. Je zegt tegen iedereen ja en wilt het graag goed doen voor iedereen, maar merkt dat je je eigen energie verliest. Soms mis je de kracht en positiviteit die je vroeger had en waar je zo trots op was. Je verlangt naar meer genieten en minder haast, zodat je weer tijd kunt doorbrengen met je geliefden. Soms blijf je zelfs in je auto zitten omdat je bang bent om uit te stappen en tussen elke rit door denk je aan wat je nog allemaal moet doen. Het lijkt alsof de tijd voorbijvliegt terwijl je van winkel naar winkel rent en vervolgens weer bij de schoolpoort staat te wachten. En wanneer je ’s avonds eindelijk je schoenen uittrekt, besef je dat je me-time ergens in de drukte is verdwenen. Terwijl je eigenlijk het liefst al je tijd positief wil doorbrengen.

Als dit jou bekend voorkomt, besef dan dat je niet de enige bent!

Kennismakingsworkshop 25 novemver

Ont- moet
de paarden

Herken je dit gevoel? Het gevoel dat je voortdurend achter de feiten aanloopt omdat iedereen iets van je vraagt: op het werk, thuis bij je kinderen, je partner, misschien zelfs je ouders of vrienden. Je zegt tegen iedereen ja en wilt het graag goed doen voor iedereen, maar merkt dat je je eigen energie verliest. Soms mis je de kracht en positiviteit die je vroeger had en waar je zo trots op was. Je verlangt naar meer genieten en minder haast, zodat je weer tijd kunt doorbrengen met je geliefden. Soms blijf je in je auto zitten omdat je bang bent om uit te stappen en tussen elke rit door denk je aan wat je nog allemaal moet doen. Het lijkt alsof de tijd voorbijvliegt terwijl je van werk naar de winkel rent om vervolgens weer bij de schoolpoort staat te wachten. En wanneer je ’s avonds eindelijk je schoenen uittrekt, besef je dat je me-time ergens in de drukte is verdwenen. Terwijl je eigenlijk het liefst al je tijd positief wil doorbrengen.

Als dit jou bekend voorkomt, besef dan dat je niet de enige bent!

Kennismakingsworkshop met de paarden

Neem een moment om te vertragen bij de paarden

 Wil je leren hoe je grenzen te stellen en terug vertrouwen op jezelf?

Bij de paarden kan ik je laten ervaren wat je nodig hebt om beter voor jezelf te zorgen en de eerste stap te zetten. Laat mij je begeleiden op weg naar meer balans, rust en zelfzorg. Ontdek de kracht van de paarden en leer hoe zij je kunnen helpen om weer in contact te komen met je eigen behoeften en grenzen. Neem die eerste stap naar een leven waarin je weer de regie hebt en kunt genieten van de kleine momenten zonder altijd maar te hoeven rennen.

Paarden zijn meesters in het moment. Ze leven in harmonie met hun kudde en zorgen eerst voor zichzelf voordat ze anderen helpen.

Wat zo bijzonder is aan paarden, is dat ze precies aanvoelen hoe het echt met je gaat, zonder dat er woorden aan te pas komen. Bij paarden hoef je je niet anders voor te doen dan je bent. Ze reageren op jouw energie en emoties, zonder oordeel.

Wil je terug in beweging komen richting jouw doelen, zonder je te laten belemmeren door eisen die je energie wegnemen?

Wat doen we tijdens de workshop met de paarden

We kijken naar jouw behoeften en ik help je op weg naar vertrouwen, je leert je grenzen bewaken en aanvoelen en dat terwijl je jouw energie behoudt. Samen ontdekken we de stappen die je kunt zetten om jouw doelen te bereiken, zonder overweldigd te raken door de drukte van het dagelijkse leven. Met praktische tools en ondersteuning staan ik & de paarden klaar om jouw unieke reis naar jezelf te begeleiden. 

Tijdens de kennismakingsworkshop staat vertragen centraal. We onderzoeken wat de paarden ons willen vertellen, met diverse oefeningen, opdrachten en door met hen te “zijn”.

 

Herken je je hierin?
N

Voelt het alsof je jezelf kwijt bent?

N

Ben je continu aan het nadenken voor anderen en word je hier doodmoe van?

N

Weet je soms niet goed meer het verschil tussen je hoofd en je gevoel, en ga je soms compleet voorbij aan wat je nodig hebt?

N

Ervaar je soms heftige emoties van jezelf, zoals irritatie, boosheid, verdriet of voel je je juist helemaal vlak?

N

Verlang je naar meer energie en meer lichtheid gedurende de dag?

En wil je graag
N

Leren om weer op je gevoel te vertrouwen en keuzes te maken die je echt maakt voor jezelf?

N

Leren hoe je kunt stoppen met pleasen, zonder minder goed voor anderen te zorgen?

N

Zacht zijn voor jezelf en de lat net iets minder hoog leggen?

N

Onderzoeken waar je echt blij van wordt en waar je de keuze voor jezelf kan maken?

N

Een eerste stap zetten naar meer ruimte voor jezelf?

Weet dan dat je niet alleen bent!

Bij de paarden onderzoeken we wat je nodig hebt!

Wat zeggen anderen

Recensies

“Bedank dat je mij terug deed voelen.
Ik was helemaal vergeten om mijn intuïtie te volgen. Maar nu voel ik het terug.”

Sarah H.
“De grootste kracht van de workshop was de timing voor mezelf, de groep, en de veilige omgeving die jullie hebben gecreëerd. Het thema van die dag was ‘kracht’, daarmee ben ik die dag aan de slag gegaan. Die dag gaf mij het laatste duwtje wat ik nodig had om daarna actiegericht aan de slag te gaan.”
Ingeborg H.

“Ik zou dit aan alle zoekende en/of bewuste dames die even een break willen aanraden. Ga even uit die wekelijkse routine om aan enkele thema’s te werken.
Een dagje me time! vrij intensief maar heel waardevol!”

Veerle C.

Mijn verhaal

“Hoe meer ik mijn best deed, hoe verder ik van mijn eigen authentieke plek terechtkwam”.

Mijn naam is Joke. Ik had jaren een tekort aan energie omdat ik mezelf amper kende, in gewoontepatronen verviel en daardoor niet in mijn kracht stond.
Ook in de maatschappij was het voor mij moeilijk om mezelf te zijn en mijn plek te vinden.
Mijn talenten zijn niet de doorsnee talenten die op de arbeidsmarkt gevraagd worden en ik word ook niet bepaald warm van klassieke 9 to 5 jobs die ver af staan van ons natuurlijk ritme.
Mijn batterijen laden niet op door te winkelen of naar evenementen te gaan en mijn gevoeligheid maakt dat ik snel overprikkeld ben.

Hoe meer ik mijn best deed, hoe verder ik van mijn eigen authentieke plek terechtkwam.
Mijn opleiding systemisch coachen heeft daar zoveel verandering in teweeggebracht. Ik ben door mijn eigen persoonlijk proces gegaan en ik werd me bewust van mijn valkuilen en patronen.
Ik kreeg inzicht in mijn blokkades en energielekken en kon ze stap voor stap doorbreken.
Ik begon opnieuw te verbinden met mijn intuïtie en te vertrouwen op de kracht en wijsheid ervan.
Ik zakte weer meer in mijn lichaam en kon beter bij mijn gevoel.
Vanuit mijn eigen natuurlijke kracht kan ik nu ten volle mijn talenten inzetten en stroomt de energie terug door mijn lichaam.

Verlang je hier ook naar? Dan is deze workshop voor jou!

Kennismakingsworkshop

Ont-moet

Workshop energy up

Kom ervaren bij de paarden

We gaan intunen op onszelf en waar we op dat moment staan. Door te verbinden met elkaar en ook door stilte in te bouwen, komen we dichter bij onszelf en ons unieke antwoord. Je energie krijgt opnieuw stroming waardoor je terug meer in je lichaam gaat zitten en zo meer je gevoel kan volgen. 

Praktische informatie

Je bent van harte welkom bij de paarden te Ursel.

De kennismakingsworkshop vindt plaats van 9u30 tot 12:00 uur. Ik ontvangen je graag vanaf 9u15 met een kopje thee, koffie en wat lekkers.

Een moment voor jezelf, tussen de dieren en in de natuur! Niks moet.

We werken met een klein groepje van maximaal 8 gelijkgestemde mensen. Het werken met de paarden brengt altijd precies wat je op dit moment nodig hebt is mijn ervaring. Het wordt een magisch moment!

Ik kijk ernaar uit om je te ont-moeten!

Liefs Joke & de paarden ❤️

 

Kennismaking  –  €50  €35