GRATIS WEBINAR; leren wat een superpower is.

Hoera! Jouw kind heeft ADHD!

NIEUWE DATA; 

✨   15 februari om 20:00 uur: ‘Hoera, mijn kind heeft ADHD’. Oh proficiat! Jouw kind heeft ADHD en hebt hierdoor een superpower! Ontdek hem samen met mij….

Een webinar voor ouder (en kind) om de talenten van ADHD (of een ander “label” te ontdekken. Schrijf je gratis in.

Gratis Webinar; leren wat een superpower is.

Hoera! Jouw kind heeft ADHD!

NIEUWE DATA

15 februari om 20:00 uur: ‘Hoera, mijn kind heeft ADHD’. Oh proficiat! Jouw kind heeft ADHD en hebt hierdoor een superpower! Ontdek hem samen met mij….

Een webinar voor ouder (en kind) om de talenten van ADHD (of een ander “label” te ontdekken. Schrijf je gratis in: 

 

ADHD: een last, of een feestje?

Daar is hij dan – de diagnose van je kind: ADHD.

De afkorting betekent letterlijk: “aandachtstekort-hyperactiviteitstoornis”. Ook wel beschreven als: “een stoornis waarbij je vaak erg druk en snel afgeleid bent.” Met de diagnose is opeens anders, en tegelijk is alles nog hetzelfde. Wellicht weet je pas net dat je kind ADHD heeft, of misschien al een tijdje. Hoe dan ook – soms kan het een uitdaging zijn voor jou als ouder.

Kinderen ‘met labels’ zoals ADHD zijn vaak heel gevoelige kinderen die ons spiegelen waarin wij afgescheiden geraakt zijn van ons authentieke zelf. Door de moeilijkheden in hun zoektocht naar hun plek, naar erbij horen en naar omgaan met het huidige maatschappelijke systeem, maken ze duidelijk dat dit op zoveel vlakken indruist tegen onze menselijke natuur.

Ze leggen haarscherp bloot waarin wij onszelf verloochenen en afgeweken zijn van ons pad, in een poging om mee te draaien met het systeem, vaak ten koste van onszelf en onze kinderen. Ze nodigen ons er op die manier toe uit om opnieuw verbinding te maken met ons zelf en nieuwe keuzes te maken, die meer in lijn liggen met wie we zijn en hoe we in het leven willen staan.

Een kind met ADHD is dus ook een geschenk! In dit webinar probeer ik je te laten omdenken op de momenten dat het moeilijk is, en laat ik je zien wat de talenten zijn van ADHD.

Dag Joke

Nogmaals dankjewel voor de intressante webinar. Ik doe graag wat praktische tips op en dit is weeral gelukt, mede dankzij jou.  

Ook de verhalen van anderen, geeft gewoon bevestinging dat we niet alleen zijn.

Dankjewel.

Leen N

Kinderen die zich anders voelen

Elk kind verdient zijn plekje in de maatschappij op zijn unieke manier.

Ik ben Joke. Ik begeleid kinderen die zich anders voelen, die botsen tegen het schoolsysteem of tegen de standaardverwachtingen van de maatschappij.

Ik ben dyslectisch, dyscalculie, ik ben hooggevoelig en heb ADHD. Het hele pakketje :). Ik heb lang gedacht dat ik hierdoor minder was en heb daardoor in een overlevingsmodus geleefd en gehandeld. Sinds enkele jaren heb ik een beweging gemaakt die mij anders laat kijken. Ik heb leren inzien dat ik niet minderwaardig ben… maar anders. Ondertussen begeleid ik kinderen om hun talenten te ontdekken en om te gaan met hun “anders” zijn. Daarnaast help ik jou als ouder om jouw kind beter te begrijpen en tegelijk goed voor jezelf te blijven zorgen. Jij bent namelijk het belangrijkste voorbeeld voor je kind! Afhankelijk van waar je kind en jij als ouder tegenaan lopen, ontwikkel ik een traject op maat.

Super dat je uit uw eigen ervaring spreekt en telkens tips geeft hoe iets aan te pakken. 😉

Jurgen en Alica

Dit webinar zorgt voor:

Inzicht in je patronen

Waarom reageer jij zoals je reageert? Welke patronen zitten daaronder? En wat is de invloed daarvan op je kinderen? Je hebt waardevolle inzichten over jezelf gehad. 

Je kind beter begrijpen

Je begrijpt je kind en zijn of haar “label” beter. Je weet hoe je je kind hierbij kunt begeleiden en wat jouw rol als ouder is. 

Acceptatie & positief denken

De situatie is zoals hij is. Je vecht er niet meer tegen, maar je accepteert het zoals het is en ziet juist de positieve dingen meer! 

gratis webinar

Inschrijven

Ik vond dit een hele leuke webinar. Ik krijg echt energie van jou, al heb ik van mezelf ook al wel heel wat energie. Extra uitleg geeft mij een boost. Al haal ik er maar 1 tip uit het loont hier echt de moeite. Vooral de dopamine shots en het benoemen van ‘je lichaam heeft iets nodig’. Om het zo om te bouwen naar het positeve vind ik ook een leuke om mee te nemen.

Ik vond vooral de praktische hier heel erg fijn. En het innerlijke kind terug laten spelen.

Je bent een toppertje, en je staat goed met het roos 😉

Evi