GRATIS online MASTERCLASS via zoom

Hoera! Jouw kind heeft ADHD!

NIEUWE DATA; 

✨  25 juni om 20:00 uur:

Hoera, jouw kind heeft ADHD. Leer in 4 stappen omgaan met de ADHD van je kind zodat je kind gelukkig is & je meer rust ervaart in je gezin. 

Een masterclass voor ouder (en kind) om de talenten van ADHD (of een ander “label” te ontdekken. Schrijf je gratis in.

GRATIS online MASTERCLASS via zoom

Hoera! Jouw kind heeft ADHD!

NIEUWE DATA

 25 juni om 20:00 uur:

Hoera, jouw kind heeft ADHD. Leer in 4 stappen omgaan met de ADHD van je kind zodat je kind gelukkig is & je meer rust ervaart in je gezin. 

Een masterclass voor ouder (en kind) om de talenten van ADHD (of een ander “label” te ontdekken. Schrijf je gratis in: 

 

ADHD: een last, of een feestje?

Daar is hij dan – de diagnose van je kind: ADHD.

Jouw kind heeft ADHD en je wilt graag denken: ‘Hoera’, alleen ervaar je het momenteel als een last. Het zorgt voor onrust en strijd in je gezin, waardoor je vermoeid bent en merkt dat je een kort lontje hebt richting je kind. Dit terwijl je juist een liefdevolle ouder wilt zijn die je kind waardeert op zijn of haar talenten, zodat je kind gelukkig is en jij meer rust ervaart in je gezin.

Het leuke is dat het hebben van ADHD juist een superkracht is!

In de gratis masterclass laat ik je zien hoe jij in 4 simpele stappen kunt ontdekken hoe jouw kind ook zijn superkrachten volledig benut. Zo vind je de rust in je gezin terug, zonder zelf in een burn-out te belanden. Herken je dat gevoel dat je al alles hebt geprobeerd, maar steeds je vertrouwen verliest?

Je ziet dat je kind moeite heeft om zijn emoties onder controle te houden en om hulp vraagt. Je loopt van het kastje naar de muur omdat alles wat je probeert steeds uitdraait op een flop. Langzaamaan ben je bang om in een burn-out te belanden, zelfs al weet je dat je een prachtig kind hebt.

Dag Joke

Nogmaals dankjewel voor de intressante webinar. Ik doe graag wat praktische tips op en dit is weeral gelukt, mede dankzij jou.  

Ook de verhalen van anderen, geeft gewoon bevestinging dat we niet alleen zijn.

Dankjewel.

Leen N

Het loopt niet bepaald soepel in jullie gezin vanwege ADHD, en jullie hebben nog geen goede balans gevonden om hiermee om te gaan.

Dat leidt tot onderlinge strijd en een gevoel van chaos en regelmatige uitbarstingen met geruzie. Maar je zou niets liever willen dan je kind begrijpen, zodat jullie beter op elkaar kunnen reageren en er weer rust in het gezin ontstaat.

Het is logisch dat jouw kind zich zo gedraagt, omdat hij of zij zelf niet goed weet waar dit vandaan komt en wat de oorzaak is. Kinderen met ADHD hebben een andere aanpak nodig, niet omdat ze zo anders zijn, maar omdat ze op een andere manier denken. Zo heb ik ADHD, net als mijn zoon, terwijl mijn partner dat niet heeft. Dit zorgt vaak voor situaties waarin onze communicatie stroef verloopt. Ik zie dit ook vaak terug in de gezinnen waarmee ik werk; ouders doen hun uiterste best om de situatie te begrijpen of oplossingen te bedenken, maar niets lijkt te werken of het werkt tijdelijk en dan raken ze ontmoedigd.

Ik weet dat jouw kind en jijzelf zoveel talenten bezitten en zoveel doorzettingsvermogen hebben maar dit verkeerd inzetten. Slechts door een paar eenvoudige zaken te veranderen kunnen jullie weer in verbinding komen met elkaar. Onze kinderen met ADHD zijn een spiegel vanwaar wijzelf nog iets kunnen leren. Deze kinderen komen gedurende de dag zoveel tegen waardoor ze een ongelooflijke veerkracht en  doorzettingsvermogen hebben. Maar als ze niet begrepen worden, uit dit zich in boosheid en faalangst. Daarom geef ik jou deze masterclass om te laten zien en ervaren dat opvoeden ook vanuit rust, verbinding en energie kan verlopen, zodat je als ouder niet in een burn-out belandt en blijft geloven. Na het volgen van de masterclass zul je veel meer rust in het gezin ervaren omdat je weer verbinding met je kind weet te maken. Je weet hoe je met elkaar in verbinding blijft door andere keuzes te maken, je voelt je energieker en weet wat je te doen staat wanneer je kind een emotionele uitschieter heeft. Hierdoor krijg je het vertrouwen dat zelfs als het moeilijk wordt, je weer terug in vertrouwen zal komen.

Deze masterclass helpt je om:

De rust terug vinden in je gezin

Voice-dialoog; Het doel is om je bewust te worden van alle stemmen in je hoofd en dat jij zelf de keuze hebt om naar de negatieve gedachten te luisteren. 

Jullie talenten zien als superpower

Ontdek je talenten en kom terug in verbinding.
Als je elkaars talenten begrijpt hoef je niet meer te vechten maar begrijp je de situatie beter.

Prikkelregulatie

Begrijp hoe ADHD in het lichaam werkt, waarom dit anders is dan in jouw lichaam. En ontdekt hoe de emoties en explosies van je kind tot rust gebracht worden.

De balans herstellen in je familie systeem

Enkel als iedereen in het systeem op z’n juiste plek staat functioneert het systeem en ontstaat er rust, verbinding en wordt de relatie onderling sterker.

Zoals ik al zei, heb ik en mijn zoon ADHD en weet ik maar al te goed hoe je je voelt als het niet zo goed gaat. Ik zat jarenlang met mijn handen in het haar, en na elk oudercontact kreeg ik te horen wat er niet goed ging. Zo begon mijn werk omdat te veel kinderen en gezinnen bezwijken onder de druk van de maatschappij. Dit terwijl onze kinderen ons zoveel te bieden hebben. Tijdens mijn werk met kinderen en gezinnen zag ik
steeds dezelfde 4 stappen terugkomen, en die ga ik delen in de masterclass.

Kinderen die zich anders voelen

Elk kind verdient zijn plekje in de maatschappij op zijn unieke manier.

Ik ben Joke. Ik begeleid kinderen die zich anders voelen, die botsen tegen het schoolsysteem of tegen de standaardverwachtingen van de maatschappij.

Ik ben dyslectisch, dyscalculie, ik ben hooggevoelig en heb ADHD & ass. Het hele pakketje :). Ik heb lang gedacht dat ik hierdoor minder was en heb daardoor in een overlevingsmodus geleefd en gehandeld. Sinds enkele jaren heb ik een beweging gemaakt die mij anders laat kijken. Ik heb leren inzien dat ik niet minderwaardig ben… maar anders. Ondertussen begeleid ik kinderen om hun talenten te ontdekken en om te gaan met hun “anders” zijn. Daarnaast help ik jou als ouder om jouw kind beter te begrijpen en tegelijk goed voor jezelf te blijven zorgen. Jij bent namelijk het belangrijkste voorbeeld voor je kind! Afhankelijk van waar je kind en jij als ouder tegenaan lopen, ontwikkel ik een traject op maat.

Super dat je uit uw eigen ervaring spreekt en telkens tips geeft hoe iets aan te pakken. 😉

Jurgen en Alica

gratis masterclass

Schrijf je in voor de masterclass ‘Hoera, mijn kind heeft ADHD’ van 25/6/24. Start om 20u via zoom (online)

Ik vond dit een hele leuke webinar. Ik krijg echt energie van jou, al heb ik van mezelf ook al wel heel wat energie. Extra uitleg geeft mij een boost. Al haal ik er maar 1 tip uit het loont hier echt de moeite. Vooral de dopamine shots en het benoemen van ‘je lichaam heeft iets nodig’. Om het zo om te bouwen naar het positeve vind ik ook een leuke om mee te nemen.

Ik vond vooral de praktische hier heel erg fijn. En het innerlijke kind terug laten spelen.

Je bent een toppertje, en je staat goed met het roos 😉

Evi