Sint & Kerst specials

Hoe omgaan met angst.

(Speciaal voor ouders van kinderen met een ADHD, HSP of een ander “label”)

Wanneer?

✨ 28 november om 20:00 uur: ‘Sinterklaas komt eraan en wat nu? Omgaan met angst op sinterklaasfeesten.’ 

Prijs €7

 Als je ook geïnteresseerd bent in het volgen van de kerstspecial, kost dit €10 voor de twee webinars. Tijdens deze webinars gaan we bespreken hoe we overprikkeling en overweldigende verplichtingen op een positieve manier kunnen overwinnen.

Het webinar worden opgenomen, zodat je deze op je gemak kunt terugkijken.

Laten we samenwerken om antwoorden vinden die jou het vertrouwen geven dat je nodig hebt om jouw kind te helpen.

Sint & kerst  special

Hoe omgaan met angst.

(Speciaal voor ouders van kinderen met ADHD, HSP of een ander “label”)

Wanneer?

✨ 28 november om 20:00 uur: ‘Sinterklaas komt eraan en wat nu? Omgaan met angst op sinterklaasfeesten.’ 

Prijs 7

✨ Als je ook geïnteresseerd bent in het volgen van de kerstspecial, kost dit €10 voor de twee webinars. Tijdens deze webinars gaan we bespreken hoe we overprikkeling en overweldigende verplichtingen op een positieve manier kunnen overwinnen.

Het webinar worden opgenomen, zodat je deze op je gemak kunt terugkijken.

Laten we samenwerken om antwoorden vinden die jou het vertrouwen geven dat je nodig hebt om jouw kind te helpen. 

Angst voor de Sint!

Een feestdag is een angstdag voor je kind.

Herkenbaar?

Daar sta je dan, vol goede moed op een Sinterklaasfeest, maar al snel merk je dat je kind compleet dichtslaat en er kan geen lachje meer van af.

Het is een bekend scenario waar je hoopte op een gezellige tijd, maar al snel merkte dat de angst van je kind de overhand nam. Omdat je kind bevriest, merk je dat je zelf ook een beetje bevriest. Je wil graag dat het goed gaat, maar het lukt gewoon niet. Om wanhopig van te worden.

Laten we dit samen oplossen.

Angst groeit vaak door verschillende situaties en heeft voeding nodig om te blijven bestaan. Maar hier ligt ook de sleutel tot verandering.

Stel je voor dat de angst van je kind kleiner wordt, waardoor de dagelijkse druk lichter wordt en jullie meer kunnen doen zonder al te veel angstige momenten te ervaren.

Klinkt super fijn, toch?

Tijdens onze reis neem ik je mee en laat ik zien hoe je angst kunt omkeren, zodat jullie als gezin weer rust kunnen vinden in situaties waar jullie nu misschien voor op de vlucht gaan.

Doe nu mee aan de webinar Angst voor de Sint en werk samen met je kind om de feestdagen door te komen!

Kinderen die zich anders voelen

Laat angst je leven niet stil staan.

Door mijn werk met zoveel jongeren die ADHD, hsp of een andere label hebben ben ik tot de ontdekking gekomen dat er veel gemeenschappelijke uitdagingen zijn. Het is frustrerend om te zien dat er nog steeds zoveel ouders zijn die met hun handen in het haar zitten, ondanks dat er zoveel oplossingen beschikbaar zijn. Maar zoals ik vaak zeg, is dat wanneer je er middenin zit het moeilijk wordt om het volledige plaatje te zien.

Ik geloof dat het tijd is om alle zaken vanuit een ander perspectief te bekijken, samen te werken en zo verandering te realiseren. Door samen te sparren en nieuwe inzichten te delen ontstaat er een helder perspectief en kunnen we de weg vrijmaken voor echte doorbraken.

Laten we niet langer de last alleen dragen, laten we samen zorgen voor verandering. Samen kunnen we een positief verschil maken in het leven van onze jongeren  en hun families.

Dit leer je tijdens het webinar.

Hoe omgaan met triggers.

Je kind ervaart angst, en dat kan soms een uitdaging zijn. Als ouder kan dit ook uitputtend zijn, omdat het invloed kan hebben op je dagelijks leven. Laten we eens kijken naar de oorsprong van de angst en hoe we de triggers kunnen herkennen en omgaan met gewoontes.

Hoe kunnen we de angst voor zijn?

Hoe kunnen we alle valkuilen omdraaien en waar moeten we beginnen? Wat kunnen we als eerste kleine stap nemen om positieve veranderingen in gang te zetten?

Emoties beter begrijpen

Je begrijpt beter waar de emoties van je kind vandaan komen omdat je een beter begrip hebt van de oorsprong van angst. Je snapt ook hoe dit invloed heeft op jou en hoe je hiermee kunt omgaan en je kind kunt ondersteunen.