Overzicht pagina.  

ADHD als talent

Lieve jij of jullie,

Ik wil jullie vanuit mijn hele hart bedanken voor jullie aanwezigheid en betrokkenheid tijdens deze bijzondere en verbindende dagen. Samen hebben we ontdekt dat ADHD niet alleen een uitdaging is, maar ook een uniek talent met een vleugje humor. Jullie energie, openheid en bereidheid om te delen hebben deze dagen extra speciaal gemaakt. Ik heb genoten van jullie creativiteit en positiviteit waarmee jullie de kracht van ADHD hebben omarmd en er iets moois van hebben gemaakt.

Ik hoop dat deze 3 avonden jullie nieuwe inzichten hebben gebracht, waardevolle connecties hebben opgeleverd en vooral een flinke dosis oplossingen om het leven met ADHD meer te begrijpen en eenvoudiger te maken. 

Vanuit mijn missie om nog meer mesen te inspireren wil ik jullie vragen om een persoonlijke review te schrijven. Jullie feedback zal me helpen om nog meer mensen te inspireren rond ADHD. Mochten er nog zaken zijn die onduidelijk waren of verbeterd kunnen worden laat het me alsjeblieft weten. Op die manier kan ik alles nog beter optimaliseren!

Je kunt de review persoonlijk naar me sturen of via de onderstaande link of op fb 

Duizend maal dank voor jullie aanwezigheid en ik kijk ernaar uit om in de toekomst nog meer bijzondere momenten met jullie te delen.

 Liefs Joke

Dag 1

Dag 2

Dag 3

Iedere stap leidt naar verandering!!

Joke Transaux

Zoals al eerder gezegd, start de community in april. Wil je in deze energie blijven en je aansluiten bij gelijkgestemden om oplossingen te bedenken, je batterij op te laden en te verbinden?

Schrijf je dan in voor de community.

Je kan elke maand opnieuw inschrijven voor de workshop en voor de besloten Facebook groep. Je zult als eerste op de hoogte zijn van leuke aankomende evenementen en je kunt je voordelig inschrijven voor andere workshops via een korting code.

De workshops worden opgenomen zodat je ze opnieuw kunt bekijken net zoals nu. Hoe cool is dat wel niet?!

Samen kunnen we zoveel veranderen en positieve energie delen. Schrijf je in via de onderstaande link