GRATIS CHALLENGE

In 7 dagen meer verbinding tussen jou & je kind

(Speciaal voor ouders van kinderen met een “label”, welke dan ook)

21-28 augustus

Liefs joke ❤️

Gratis challenge

In 7 dagen meer verbinding tussen jou & je kind

(Speciaal voor ouders van kinderen met een “label”, welke dan ook)

21-28 augustus

Je bent niet alleen!

Deze 7-dagen challenge is er voor ouders van kinderen met labels (ADHD, autisme, hooggevoeligheid, …) die beseffen dat het opvoeden en ondersteunen van hun kinderen start bij …. zichzelf.

Kinderen ‘met labels’ zijn vaak heel gevoelige kinderen die ons spiegelen waarin wij afgescheiden geraakt zijn van ons authentieke zelf. Door de moeilijkheden in hun zoektocht naar hun plek, naar erbij horen en naar omgaan met het huidige maatschappelijke systeem, maken ze duidelijk dat dit op zoveel vlakken indruist tegen onze menselijke natuur.

Ze leggen haarscherp bloot waarin wij onszelf verloochenen en afgeweken zijn van ons pad, in een poging om mee te draaien met het systeem, vaak ten koste van onszelf en onze kinderen. Ze nodigen ons er op die manier toe uit om opnieuw verbinding te maken met ons authentieke stuk en nieuwe keuzes te maken, die meer in lijn liggen met wie we zijn en hoe we in het leven willen staan.

Veel ouders weten niet goed waar te beginnen. Het lijkt een hele berg om te beklimmen en het is ook geen makkelijke weg. Het belangrijkste is echter om in beweging te komen, kleine stapjes te zetten en af en toe een grote.

Met deze challenge wil ik jullie inspireren om die eerste stapjes van bewustwording en verandering te zetten en te voelen dat elk beetje een verschil maakt voor je kinderen en voor jezelf. Als je hierbij kan vertrouwen in het proces, zal je zien dat de antwoorden komen.

Kinderen die zich anders voelen

Elk kind verdient zijn/haar plekje in de maatschappij op zijn/haar unieke manier.

Ik ben Joke. Ik begeleid kinderen die zich anders voelen, die botsen tegen het schoolsysteem of tegen de standaardverwachtingen van de maatschappij.

Ik ben dyslectisch, dyscalculie, ik ben hooggevoelig en heb ADHD. Het hele pakketje :). Ik heb lang gedacht dat ik hierdoor minder was en heb daardoor in een overlevingsmodus geleefd en gehandeld. Sinds enkele jaren heb ik een beweging gemaakt die mij anders laat kijken. Ik heb leren inzien dat ik niet minderwaardig ben… maar anders. Ondertussen begeleid ik kinderen om hun talenten te ontdekken en om te gaan met hun “anders” zijn. Daarnaast help ik jou als ouder om jouw kind beter te begrijpen en tegelijk goed voor jezelf te blijven zorgen. Jij bent namelijk het belangrijkste voorbeeld voor je kind! Afhankelijk van waar je kind en jij als ouder tegenaan lopen, ontwikkel ik een traject op maat.

Deze challenge geeft je:

Inzicht in je patronen

Waarom reageer jij zoals je reageert? Welke patronen zitten daaronder? En wat is de invloed daarvan op je kinderen? Je hebt waardevolle inzichten over jezelf gehad. 

Je kind beter begrijpen

Je begrijpt je kind en zijn of haar “label” beter. Je weet hoe je je kind hierbij kunt begeleiden en wat jouw rol als ouder is. 

Acceptatie & positief denken

De situatie is zoals hij is. Je vecht er niet meer tegen, maar je accepteert het zoals het is en ziet juist de positieve dingen meer! 

gratis challenge

Inschrijven