ONLINE CHALLENGE

In 7 dagen meer verbinding tussen jou & je kind

(Speciaal voor ouders van kinderen met een “label”, welke dan ook. Van 5 jaar tot 101 jaar.)

8 – 14 juli 

€7,- (dat is slechts €1 per dag!)

Liefs joke ❤️

Online challenge

In 7 dagen meer verbinding tussen jou & je kind

(Speciaal voor ouders van kinderen met een “label”, welke dan ook. Van 5 jaar tot 101 jaar)

8- 14 juli

€7,- (dat is slechts €1 per dag!)

Je bent niet alleen!

Deze 7-dagen challenge is er voor ouders van kinderen met labels (ADHD, autisme, hooggevoeligheid, …) die beseffen dat het opvoeden en ondersteunen van hun kinderen start bij …. zichzelf.

Ken je dat gevoel dat alles goed lijkt te gaan thuis, maar dat er toch iets ontbreekt?  Je hebt een energiek klein mensje en je bent vaak op zoek naar manieren om je kind beter te begrijpen. Maar het voelt alsof het niet zo eenvoudig is en je weet soms niet meer wat te doen.

Herkenbaar?

Kinderen die gelabeld worden, zijn vaak erg gevoelige kinderen die ons laten zien waar we als ouder nog iets kunnen leren, ook al voelt het niet altijd zo. Vaak is het een zoektocht voor hen om hun plek te vinden, ergens bij te horen en om te gaan met de huidige druk van de maatschappij.

Onze gevoelige kinderen laten duidelijk zien waar we onszelf verloochenen en afgedwaald zijn van onze eigen weg, in een poging om mee te gaan met het systeem, vaak ten koste van onszelf en onze kinderen. Ze nodigen ons op die manier uit om opnieuw verbinding te maken met onszelf, om keuzes te maken die beter bij ons passen en hoe we ons leven willen leiden.

Veel ouders weten niet goed waar te beginnen. Het lijkt soms een grote berg om te beklimmen. Maar het belangrijkste is om in beweging te komen, kleine stapjes te zetten en af en toe een grote spannende sprong te wagen.

Als dit herkenbaar voor je klinkt, dan is deze challenge iets voor jou!!

Tijdens deze challenge bedenken jullie als gezin samen oplossingen zodat. Voor kinderen van 5 jaar tot 101 jaar.

Kinderen die zich anders voelen

Elk kind verdient zijn/haar plekje in de maatschappij op zijn/haar unieke manier.

Ik ben Joke. Ik begeleid kinderen die zich anders voelen, die botsen tegen het schoolsysteem of tegen de standaardverwachtingen van de maatschappij.

Ik ben dyslectisch, dyscalculie, ik ben hooggevoelig en heb ADHD. Het hele pakketje :). Ik heb lang gedacht dat ik hierdoor minder was en heb daardoor in een overlevingsmodus geleefd en gehandeld. Sinds enkele jaren heb ik een beweging gemaakt die mij anders laat kijken. Ik heb leren inzien dat ik niet minderwaardig ben… maar anders. Ondertussen begeleid ik kinderen om hun talenten te ontdekken en om te gaan met hun “anders” zijn. Daarnaast help ik jou als ouder om jouw kind beter te begrijpen en tegelijk goed voor jezelf te blijven zorgen. Jij bent namelijk het belangrijkste voorbeeld voor je kind! Afhankelijk van waar je kind en jij als ouder tegenaan lopen, ontwikkel ik een traject op maat.

Deze challenge geeft je:

Inzicht in je patronen

Waarom reageer jij zoals je reageert? Welke patronen zitten daaronder? En wat is de invloed daarvan op je kinderen? Je hebt waardevolle inzichten over jezelf gehad. 

Je kind beter begrijpen

Je begrijpt je kind en zijn of haar “label” beter. Je weet hoe je je kind hierbij kunt begeleiden en wat jouw rol als ouder is. 

Acceptatie & positief denken

De situatie is zoals hij is. Je vecht er niet meer tegen, maar je accepteert het zoals het is en ziet juist de positieve dingen meer! 

Online challenge

Meld je aan!