De CoachHoeve

Individueel
Coachingtraject

Ben jij ook al een hele tijd bezig met persoonlijke ontwikkeling maar kom je steeds opnieuw op hetzelfde punt te staan?
Heb je al veel cursussen en opleidingen gevolgd en zijn er nog patronen waar je blijft tegenaan lopen?
Heb je al veel puzzelstukjes verzameld maar lukt het jou net niet om het totaalplaatje te zien van wat er op een dieper niveau speelt momenteel?
Verlang je naar de juiste inzichten die je energie weer in beweging kunnen brengen zodat je vooruit kunt?

Dan is dit coachingtraject voor jou!

De CoachHoeve

Individueel
Coachingtraject

Ben jij ook al een hele tijd bezig met persoonlijke ontwikkeling maar kom je steeds opnieuw op hetzelfde punt te staan?
Heb je al veel cursussen en opleidingen gevolgd en zijn er nog patronen waar je blijft tegenaan lopen?
Heb je al veel puzzelstukjes verzameld maar lukt het jou net niet om het totaalplaatje te zien van wat er op een dieper niveau speelt momenteel?
Verlang je naar de juiste inzichten die je energie weer in beweging kunnen brengen zodat je vooruit kunt?

Dan is dit coachingtraject voor jou!

Mijn verhaal

Mijn naam is joke.
“Ik bleef met het gevoel zitten dat ik niet bij dat laatste stuk kon.”

Ook ik liep steeds vast op dezelfde patronen. Het frustreerde mij zo dat het keer op keer gebeurde, ook al wist ik al zoveel over mezelf en over zelfontplooiing en had ik best al wat innerlijk werk verricht.
Ik heb een grote gevoeligheid voor energie en emoties rond mij, waardoor ik lange tijd als een spons rondliep en alles heel hard liet binnenkomen. Ik kon lang ook geen onderscheid maken tussen wat van mij was en wat van een ander, waardoor ik veel te veel meedroeg.
Ik herinner me nog dat de pijn in mijn lichaam hierdoor vaak ondraaglijk werd.
De chronische overprikkeling en het vele meedragen had zoveel van mijn veerkracht gevergd dat ik er niet veel meer kon bijnemen.

Zo verloor ik voortdurend al mijn energie en was ik tegen het einde van de avond helemaal leeg. En ik had nochtans nog zoveel energie nodig om om te gaan met mijn eigen gepieker en de uitdagingen in mijn gezin.

Ik was toen al een hele tijd bezig met zelfontwikkeling en met lichaamswerk, maar ik bleef met het gevoel zitten dat ik niet bij dat laatste stuk kon.

Herkenbaar?

Herken jij je hierin

Wat je mag verwachten

In het traject gaan we doelgericht op zoek naar wat jij nodig om je energie vrij te maken, te laten stromen en bij te houden voor de zaken die er echt toe doen.
We gaan op zoek naar jouw blinde vlek, naar die inzichten die voor een doorbraak zorgen zodat je niet meer vastloopt in die vastgeroeste patronen.
We leren jou om de nieuwe inzichten en tools te verankeren zodat alle energie weer naar en door jou stroomt ipv hem te verliezen in patronen en anderen!
We helpen jou in je eigen kracht te gaan staan zodat je niet meer afhankelijk bent van mensen en dingen buiten jezelf om te blijven staan.

Verlang je er ook naar om
N

Weer helemaal jezelf te zijn, zonder je telkens te verliezen in dezelfde patronen

N

Energie over te hebben en je niet meer leeggezogen te voelen

N

Opnieuw te verbinden met jezelf, je intuïtie, je gevoel, je intuïtie, je empathie, je zachtheid, je vrouwelijke energie maar met een duidelijke grens waardoor je niet leegloopt

N

Dat ontbrekende puzzelstukje te zien waardoor het grotere plaatje in elkaar valt

N

Krachtige inzichten te krijgen waardoor je weer verder kan op jouw pad

Wat zeggen anderen

Recensies

“In het leven loopt het soms niet zoals je zelf zou willen, en merk je dat je vastloopt op bepaalde vlakken. Toen kwam ik de praktijk van Joke tegen. Na een aangenaam intake gesprek, zijn we gestart met een traject. Waar ik super veel heb geleerd over mezelf. Maar soms ook net die duw kreeg om mijn plek in te nemen die ik verdien. Samen met de paarden hebben we een leerrijk parcour afgelegd. Bedank Joke om dit samen met mij te doen.”
L.D.
“Ik kwam bij Joke terecht, zonder echt goed te weten wat ik mocht verwachten. Ik had van iemand gehoord dat ze intuïtief erg sterk is, heel voelend is op energetisch vlak en dankzij de paarden inzichten kan geven en dingen weer in beweging kan brengen.
En wat is dat gebleken zeg!

Tijdens de sessie kon Joke heel goed lezen en inbrengen wat mij door de paarden getoond werd. Door enkele gerichte vragen te stellen en in te brengen wat ze intuïtief doorkreeg, kwam ik heel snel tot belangrijke inzichten over de stap die nodig was om een lang en diepgaand helingsproces af te ronden.
Bij elke beweging voelde ik iets in mezelf shiften en kwamen de paarden dichter, tot ze uiteindelijk allemaal op een lijn kwamen te staan.

De sessie bleef nog dagen doorwerken en heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik de cirkel, waar ik al maanden in vastliep, kon doorbreken. De coaching van Joke heeft me enorm geholpen om een laag dieper in mezelf te zakken en mij te bevrijden van wat daar nog rond in de weg zat.
Joke is een topper!”

Warme groetjes,

Les

“Op een efficiënte, doelgerichte manier begeleidt Joke haar trajecten. Ze voelt heel goed aan wanneer er woorden nodig zijn en wanneer net niet. Want in de stilte kan ze jou de juiste beweging laten maken om volledig jouw uniek kantje te gaan omarmen of oude patronen te gaan doorbreken. Met een liefdevolle harde hand zet je zou daadwerkelijk in beweging, om nadien de vruchten te kunnen plukken. Heb je ook het gevoel dat je maar vast blijft hangen in hetzelfde patroon en tegelijk al bij veel therapeuten over de vloer bent geweest? Dan ben ik ervan overtuigd dat Joke op haar unieke manier jou in beweging kan brengen, je zal er zeker geen spijt van hebben.”

Ellen

Coaching

Welkom in het coachingtraject

Individueel Coachingtraject

We gaan intunen op onszelf en waar we op dat moment staan.
Door te verbinden met elkaar en ook door stilte in te bouwen, komen we dichter bij onszelf en ons unieke antwoord.
De energie krijgt opnieuw stroming.

Praktische informatie

Het is een individueel coachingtraject waarbij je vier keer langskomt op de coachhoeve.
We bepalen in overleg het doel van jouw traject en werken er gericht naartoe.
Het traject loopt over twee maanden, ik ontvang je om de 14 dagen en sessies duren ongeveer 1u.

Wie mij kent, weet dat de antwoorden niet van mij komen.
Ik begeleid jou vooral in het vinden van je eigen unieke antwoorden, op mijn typische liefdevolle manier die soms ook wel eens stevig binnenkomt.
Ik voel in waar je op vastloopt, waar je leegloopt en help jou je energiestroom vrij te maken zodat je in jouw natuurlijke kracht kan gaan staan.
Dankzij dit traject word je je bewust van onbewuste patronen en krijg je de nodige inzichten en tools aangereikt om er anders mee om te gaan en in je kracht te blijven staan.

4 individuele sessies met de paarden

Investering in jezelf: €350 

Inschrijven Individueel Coachingtraject

Schrijf je in!

Het leven is een bijzondere reis en ik kijk er naar uit om jou te ont-moeten. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal.
Welkom!

Privacy verklaring

8 + 6 =