Coaching met de paarden

Ik zie je zoals je bent, niet zoals je moet zijn. Vanuit daar help ik je doorgroeien.

Voor alle vrouwen die vele ballen hoog houden.

Coaching met de paarden

Voor mama’s, vrouwen die vele ballen hoog houden.

Ik zie je zoals je bent, niet zoals je moet zijn. Vanuit daar help ik je doorgroeien.

Jij bent meer dan alleen mama, vrouw van of … !

We zijn allen vrouwen met talenten. Ons grootste talent is zorgen, en dit vooral voor onze kinderen of anderen. Helaas vergeten we hierdoor soms onszelf… ?

Herkenbaar?

Dat is niet omdat we ons daar niet bewust van zijn maar omdat we middenin een rat race zitten en er geen tijd of ruimte meer overblijft. We verliezen de voeling met onszelf en waar we energie van krijgen. Ook gaan de dagen snel voorbij. Opstaan, kinderen aankleden, boterhammen smeren, de auto in en de baan op. Soms file en ergernissen onderweg naar het werk, en ook daar moeten we weer onder druk presteren.

Maar… Wat is er belangrijk voor jou? Hoe zit het met jouw dromen en verlangens? Is daar nog wel ruimte voor? Wanneer heb jij tijd om eindelijk dat ene boek te lezen? Of even in bad te liggen? 

Als je altijd bezig bent met allerlei zaken is de kans groot dat er allerlei uitdagingen op je pad komen op andere gebieden, die op hun beurt ook niet gedaan worden de moment dat jij het zou willen. Hoe ga je om met je eigen triggers? Hoe kan je ruimte geven aan jouw eigen emoties en gevoeligheden? Wie luistert er echt naar jou zonder dat er iets voor terug moet komen?

Als je herkent dat je als vrouw, mama even tijd voor jezelf nodig hebt, weet dan dat je niet de enige bent! Het is zelfs heel normaal!

Mama zijn is een fulltime job die 24/7 doorgaat, en daarnaast heb je dan waarschijnlijk nog je eigen job en allerlei andere ballen hoog te houden. Bij de paarden help ik je graag op weg om te onderzoeken wat echt belangrijk voor je is. Om bij jezelf te blijven en op je intuïtie te vertrouwen. Om te vertragen, en te onderzoeken wat je lijf je vertelt.  Om liefdevol en zacht naar jezelf toe te zijn!

Klinkt heerlijk, niet?

Hier mag je thuiskomen bij jezelf. Je hoeft even niks, even ont-moeten om samen na te gaan wat bij jou past! 

Hopelijk ont-moet ik je binnenkort bij de paarden!

Liefs,

Testimonial

Vorige week heb ik mijn persoonlijk traject op de coachhoeve afgerond.
Heel veel dank en bewondering gaat van mij uit naar Joke en de paarden en pony’s! Ze hielpen me om een puzzel te leggen die de sleutel liet zien tot een andere en vooral betere manier om in het leven te staan.
Het is verbluffend hoe de paarden en de pony’s met hun super fijngevoelige ‘zijn’, oude wonden maar ook krachten blootleggen. Waar woorden verwrongen zitten om uitgesproken te worden, diept Joke deze uit de mist van verdrongenheid op om in/naar het licht te brengen wat mag geheeld worden of kracht kan geven om te helen.
Door me een stukje mee te nemen op jullie pad in de coachhoeve, Joke en pony’s en paarden, hielpen jullie me de weg naar ‘bevrijding’ te vinden.
Grote dank!

Veronique S

Even schaamteloos voor jezelf kiezen.

Cut the crap!

Verlang je er ook naar om?
N

Weer helemaal jezelf te zijn, zonder je telkens te verliezen in dezelfde patronen.

N

Energie over te hebben en je niet meer leeggezogen te voelen nadat je voor iedereen hebt gezorgd

N

Opnieuw te verbinden met jezelf, je gevoel, je intuïtie, je empathie, je zachtheid, je vrouwelijke energie maar met een duidelijke grens waardoor je niet leegloopt

N

Meer plezier te ervaren in de dingen

N

Meer tijd voor jezelf, waarbij die tijd ook echt voor jou is en niet alsnog wordt opgeslokt door andere zaken 

N

Een lagere lat leggen voor jezelf, waarbij rommel best een dagje langer mag blijven liggen of een extra keer afhalen ook oké is (en jij je dan ook nog steeds een goede moeder voelt)

N

Inzicht krijgen in terugkerende patronen en emoties

N

Krachtige inzichten te krijgen waardoor je weer verder kan op jouw pad

Herken jij je hierin

Wat mag je verwachten?

In het traject gaan we doelgericht op zoek naar wat jij nodig hebt om je energie vrij te maken, te laten stromen en bij te houden voor de zaken die er echt toe doen. We gaan op zoek naar de antwoorden van jouw blinde vlek die voor een doorbraak zorgen zodat je niet meer vastloopt in die vastgeroeste patronen. Ik leer jou om de nieuwe inzichten en tools te verankeren zodat alle energie weer naar jou, maar vooral door jou stroomt ipv hem te verliezen in de patronen die jou niet dienen.
Ik en de paarden helpen jou om ervoor te zorgen dat je weer in je eigen kracht gaat staan zonder afhankelijk te zijn van mensen of situaties buiten jezelf.

De kracht van paarden in het traject!

Paarden weten precies wat er bij de ander speelt. En hiervoor gebruiken ze al hun zintuigen. Paarden weten precies hoe het met je gaat zonder dat daar woorden voor nodig zijn. Waar je normaal misschien zegt: “Alles gaat goed met mij hoor!”, terwijl dat eigenlijk niet zo is, hoef je je bij de paarden niet anders voor te doen. Zij reageren op jou. Paarden zijn altijd in het “hier en nu” en oordelen niet. Bij de paarden mag je helemaal jezelf zijn! We werken met systemische opstellingen bij de paarden, met diverse oefeningen en modellen, en soms met het wetende veld waarin de paarden het werk doen zonder dat er iets bijzonders voor nodig is. We laten ons leiden door ons gevoel en zien samen wat er mag ontstaan. Niet alleen de paarden helpen mee, maar soms sluit ook een hond of kat aan en helpt de natuur op de een of andere manier mee.

Iedere sessie is bijzonder en uniek, en bijna niet met woorden uit te leggen. Kom vooral ervaren!

Wat zeggen anderen

Recensies

“In het leven loopt het soms niet zoals je zelf zou willen, en merk je dat je vastloopt op bepaalde vlakken. Toen kwam ik de praktijk van Joke tegen. Na een aangenaam intake gesprek, zijn we gestart met een traject. Waar ik super veel heb geleerd over mezelf. Maar soms ook net die duw kreeg om mijn plek in te nemen die ik verdien. Samen met de paarden hebben we een leerrijk parcour afgelegd. Bedank Joke om dit samen met mij te doen.”
L.D.
“Ik kwam bij Joke terecht, zonder echt goed te weten wat ik mocht verwachten. Ik had van iemand gehoord dat ze intuïtief erg sterk is, heel voelend is op energetisch vlak en dankzij de paarden inzichten kan geven en dingen weer in beweging kan brengen.
En wat is dat gebleken zeg!

Tijdens de sessie kon Joke heel goed lezen en inbrengen wat mij door de paarden getoond werd. Door enkele gerichte vragen te stellen en in te brengen wat ze intuïtief doorkreeg, kwam ik heel snel tot belangrijke inzichten over de stap die nodig was om een lang en diepgaand helingsproces af te ronden.
Bij elke beweging voelde ik iets in mezelf shiften en kwamen de paarden dichter, tot ze uiteindelijk allemaal op een lijn kwamen te staan.

De sessie bleef nog dagen doorwerken en heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik de cirkel, waar ik al maanden in vastliep, kon doorbreken. De coaching van Joke heeft me enorm geholpen om een laag dieper in mezelf te zakken en mij te bevrijden van wat daar nog rond in de weg zat.
Joke is een topper!”

Warme groetjes,

Les

“Voor mij was dit een super mooie beleving! Ik had vooraf geen verwachtingen en had eigenlijk angst voor paarden. Maar Joke en de paarden voelden zo één geheel dat dit voor mezelf een diepere verbinding bracht. Vanuit die verbinding heb ik wijsheid en speelsheid met de paarden ervaren.”
Dikke knuffel ♥️
 
Isabelle D

Als we samen aan de slag gaan met de paarden, is dit wat je zult ervaren:

Inzicht in je eigen patronen

Bij de paarden krijg je inzicht in je eigen patronen en in de beperkende overtuigingen die jou tegenhouden. Je weet wat jou de meeste energie kost en wat je juist energie geeft en hoe je kunt begrenzen naar je kinderen toe en naar anderen.

Rust & tijd voor jezelf

Je weet wat ‘voor jezelf’ zorgen voor jou betekent en hebt de eerste stappen in de praktijk gezet. Zeker niet makkelijk om die tijd voor jezelf te nemen, maar het lukt je steeds beter. Stapje voor stapje neem je meer ruimte in!

Betere relatie 

Doordat je jezelf beter begrijpt, begrijp je ook waarom anderen doen wat ze doen en wat ze je willen vertellen. Je kunt beter bij jezelf blijven in moeilijke situaties.

Individueel coachingtraject voor vrouwen.

Ik leer jou aan te voelen wat jij nodig hebt om, en dit in de eerst plaats, te zorgen voor jezelf!

Praktische informatie

Het betreft een individueel coachingtraject waarbij je vier keer langskomt op de coachhoeve. Daarnaast bepalen we in overleg het doel van jouw traject, en werken daar toekomstgericht naartoe. Het traject loopt over twee maanden en ik ontvang je om de 14 dagen. De sessies duren ongeveer 60 minuten. Wie mij kent, die weet dat de antwoorden NIET van mij komen.

Ik begeleid jou vooral in het vinden van jouw eigen unieke antwoorden, en dit op mijn typische liefdevolle manier die erom bekend staat ook wel eens stevig binnen te durven komen. ? Ik voel waar jij op vastloopt en waar je leegloopt en help daarna jouw energiestroom vrij te maken zodat jij in jouw natuurlijke kracht kan gaan staan. Dankzij dit traject word je je bewust van onbewuste patronen en krijg je de nodige inzichten en tools aangereikt om er anders mee om te gaan, zodat JIJ in jouw verdere leven in jouw unieke kracht blijft staan. 

4 unieke en individuele sessies met de paarden!

Investeer in jezelf! €420

Inschrijven Individueel Coachingtraject

Schrijf je in!

Het leven is een bijzondere reis en ik kijk er naar uit om jou te ont-moeten. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal.

Welkom! ❤️

Privacy verklaring

10 + 14 =

Vragen die je wellicht nog hebt?

Zelf ben ik geen mama. Kan ik dan ook in het traject komen?

Ja, natuurlijk! Ben je een persoon die alsook het gevoel heeft om vast te lopen in patronen en het je vindt het tijd voor een nieuwe wending? Dan ben je zeker en vast van harte welkom!