Sinte en Kerst specials

Hoe omgaan met overprikkeling  en sociale druk.

(Speciaal voor ouders van kinderen met een ADHD, HSP of een ander “label”)

Wanneer?

✨ 18 december om 20:00 uur: ‘Kerstbalans: Omgaan met overprikkeling, stress & overweldigende verplichtingen tijdens de feestdagen voor Kinderen met Hoogsensitiviteit en ADHD’.

Prijs 7,-

Het webinar worden opgenomen, zodat je deze op je gemak kunt terugkijken.

Laten we samenwerken om antwoorden vinden die jou het vertrouwen geven dat je nodig hebt om jouw kind te helpen.

Sint & kerst  special

Hoe omgaan met overprikkeling  en sociale druk.

(Speciaal voor ouders van kinderen met ADHD, HSP of een ander “label”)

Wanneer?

✨ 18 december om 20:00 uur: ‘Kerstbalans: Omgaan met overprikkeling, stress & overweldigende verplichtingen tijdens de feestdagen voor Kinderen met Hoogsensitiviteit en ADHD’.

Prijs 7,-

Het webinar worden opgenomen, zodat je deze op je gemak kunt terugkijken.

Laten we samenwerken om antwoorden vinden die jou het vertrouwen geven dat je nodig hebt om jouw kind te helpen.

Je bent niet alleen!

Herken je dat gevoel tijdens de kerstperiode, waarin het voor de meesten een plezierige tijd is, maar voor jou een bron van overprikkeling, stress & overweldigende verplichtingen?

Vooral wanneer je constant naar sociale gelegenheden moet gaan en je ziet hoe zowel jijzelf als je kinderen worstelen met de verplichtingen. 
Het eindeloos moeten begroeten en zoenen van tientallen mensen, het ondergaan van het verplichte begroetingsritueel…
Het is allemaal erg overweldigend.

Herkenbaar?

Ik begrijp dat dit geen gemakkelijke situatie is. Zelf ben ik ook jaren door de kerst met stress heen gegaan.

En dat, nooit meer. Graag wil ik nu ook JOU helpen om hiermee om te gaan. zodat je op jouw manier kan genieten van de feestdagen! 

Klinkt heerkijk, niet?

‌Tijdens de kerstspecial gaan we kijken hoe jullie als gezin deze periode op een positieve manier kunnen overbruggen, zodat jullie samen als gezin de verbinding niet verliezen en de frustratie tot een minimum wordt beperkt.

Laat jezelf niet langer frustreren, het is tijd om te stralen!

Kinderen die zich anders voelen

Laat overprikkeling  je plezier niet stil leggen.

Door mijn werk met zoveel jongeren die ADHD, hsp of een andere label hebben ben ik tot de ontdekking gekomen dat er veel gemeenschappelijke uitdagingen zijn. Het is frustrerend om te zien dat er nog steeds zoveel ouders zijn die met hun handen in het haar zitten, ondanks dat er zoveel oplossingen beschikbaar zijn. Maar zoals ik vaak zeg, is dat wanneer je er middenin zit het moeilijk wordt om het volledige plaatje te zien.

Ik geloof dat het tijd is om alle zaken vanuit een ander perspectief te bekijken, samen te werken en zo verandering te realiseren. Door samen te sparren en nieuwe inzichten te delen ontstaat er een helder perspectief en kunnen we de weg vrijmaken voor echte doorbraken.

Laten we niet langer de last alleen dragen, laten we samen zorgen voor verandering. Samen kunnen we een positief verschil maken in het leven van onze jongeren en hun families.

Dit leer je tijdens het webinar.

Hoe omgaan met overprikkeling.

Je leert hoe je de situatie kunt accepteren zoals deze is, en hoe je jullie gezinsleven zo kunt inrichten dat er voldoende ruimte is voor zowel je kind als jezelf en hun behoeften. En hoe jullie gezinsleven zo kunt organiseren dat iedereen zich gehoord en begrepen voelt.

Hoe elkaar ondersteunen.

Het is een hele uitdaging tijdens deze dagen! Iedereen heeft verschillende behoeften, wat soms tot discussies kan leiden, omdat iedereen vanuit zijn of haar eigen behoeften reageert. Maar waar ligt jullie gemeenschappelijke doel?

Stappenplan.

Oké, we staan ervoor en moeten erdoorheen! Maar het liefst met een duidelijk plan, want je gaat ook niet skiën in je bikini. Door een plan te maken krijgen we sturing richting ons doel. Door elkaars behoeften te kennen, ontstaat er rust en vertrouwen. Willen we niet allemaal de feestdagen in rust en vertrouwen doorkomen?