Live bijeenkomst in Landegem

Op Thee met ADHD

Ontdek de kracht van het samenzijn met andere ouders van kinderen met ADHD (of een ander label) onder het genot van een fijne kop thee aan de keukentafel.

Live bijeenkomst in Landegem

Op Thee met ADHD

Ontdek de kracht van het samenzijn met andere ouders van kinderen met ADHD (of een ander label) onder het genot van een fijne kop thee aan de keukentafel.

Ontdek de kracht van samen zijn.

Dit is perfect voor jou als ouder van een kind met ADHD (of een ander ” label” ) als je:

– Soms het gevoel hebt dat je er alleen voor staat en die last niet altijd kunt dragen.
– Op wilt komen voor je kind, maar niemand je begrijpt.
– Soms vergeet om te dromen, terwijl er veel meer mogelijk is dan je denkt.

Je ontvangt hulpmiddelen, tools & tips om beter de taal van je kind te leren spreken, kunt vragen stellen om met elkaar over te brainstormen en je kunt je omringen met een groep gelijkgestemden.

 

Praktisch 

De avond duurt van 19:00 tot 21:00 en vindt plaats in Landegem, België

De investering is €30. 

Ik hoop je daar te ontmoeten! 

Als je het een uitdaging vindt om je eigen ruimte in te nemen als moeder

Elk kind verdient zijn/haar plekje in de maatschappij op zijn/haar unieke manier.

Ik ben Joke. Ik begeleid kinderen die zich anders voelen, die botsen tegen het schoolsysteem of tegen de standaardverwachtingen van de maatschappij.

Ik ben dyslectisch, dyscalculie, ik ben hooggevoelig en heb ADHD. Het hele pakketje :). Ik heb lang gedacht dat ik hierdoor minder was en heb daardoor in een overlevingsmodus geleefd en gehandeld. Sinds enkele jaren heb ik een beweging gemaakt die mij anders laat kijken. Ik heb leren inzien dat ik niet minderwaardig ben… maar anders. Ondertussen begeleid ik kinderen om hun talenten te ontdekken en om te gaan met hun “anders” zijn. Daarnaast help ik jou als ouder om jouw kind beter te begrijpen en tegelijk goed voor jezelf te blijven zorgen. Jij bent namelijk het belangrijkste voorbeeld voor je kind! 

Hier zijn deze avonden ook voor bedoeld: om te laten zien dat jij als ouder niet alleen bent. Dat het normaal is, dat je je soms even moe voelt. Het is ook niet makkelijk om de handleiding van je kind te leren kennen. Tijdens deze avond mag je helemaal jezelf zijn en alles delen waar je tegenaan loopt. 

 

Deze avond geeft je:

Inzicht in je patronen

Waarom reageer jij zoals je reageert? Welke patronen zitten daaronder? En wat is de invloed daarvan op je kinderen? Je hebt waardevolle inzichten over jezelf gehad. 

Je kind beter begrijpen

Je begrijpt je kind en zijn of haar “label” beter. Je weet hoe je je kind hierbij kunt begeleiden en wat jouw rol als ouder is. 

Je verhaal doen & positief denken

Je kunt eindelijk even je hart luchten bij mensen die jou ook echt begrijpen! Soms is het heerlijk om even te klagen. En… tegelijk is er ook al veel om dankbaar mee te zijn, en wat er wel goed gaat. Daar kijken we ook naar. 

Op Thee met ADHD

Ben je erbij?