Overzicht pagina.  

ADHD als talent

Lieve jij of jullie,

Ik wil jullie vanuit mijn hele hart bedanken voor jullie aanwezigheid en betrokkenheid tijdens deze bijzondere en verbindende dagen. Samen hebben we ontdekt dat ADHD niet alleen een uitdaging is, maar ook een uniek talent met een vleugje humor.Jullie energie, openheid en bereidheid om te delen hebben deze dagen extra speciaal gemaakt. Ik heb genoten van jullie creativiteit en positiviteit waarmee jullie de kracht van ADHD hebben omarmd en er iets moois van hebben gemaakt.

Ik hoop dat deze 3 avonden jullie nieuwe inzichten hebben gebracht, waardevolle connecties hebben opgeleverd en vooral een flinke dosis oplossingen om het leven met ADHD meer te begrijpen en eenvoudiger te maken. 

Vanuit mijn diepste dankbaarheid wil ik jullie vragen om een persoonlijke review te schrijven. Jullie feedback zal me helpen om nog meer mensen te inspireren rond ADHD. Mochten er nog zaken zijn die onduidelijk waren of verbeterd kunnen worden, laat het me alsjeblieft weten. Op die manier kan ik alles nog beter optimaliseren!

Je kunt de review persoonlijk naar me sturen of via de onderstaande link 

Nogmaals, duizend maal dank voor jullie aanwezigheid en ik kijk ernaar uit om in de toekomst nog meer bijzondere momenten met jullie te delen.

Met oprechte dankbaarheid liefs Joke

Dag 1

Dag 2

Dag 3

Iedere stap leidt naar verandering!!

Joke Transaux