25 november
Workshopochtend voor ouders met pittige kinderen

Ontdek je eigen kracht met Pony kracht!

Ken je dat gevoel, dat je als mama constant de last van alles moet dragen? Je hebt een pittig kind en je zoekt naar allerlei manieren om hem/haar te ondersteunen. Maar soms zou je al je haren uit je hoofd trekken of jezelf wensen dat je even kon verhuizen naar de andere kant van de wereld gewoon even van alle zorgen verlost. Maar tegelijkertijd zie je ook zoveel overeenkomsten tussen jou en je kind, maar het pijnlijkste is de reflectie die je kind soms voorhoudt. Je wil het allerbeste maar hoe meer je trekt hoe harden je kind naar de andere kant loopt.  Maar het ergste is dat je er vaak aan herinnert word hoe je het absoluut niet wou. Of dat je na de zoveelste ruzie zo diep geraakt bent dat je eerst door je eigen emoties moet gaan en je zo als een zinkend schip zonder koers voelt. En dit terwijl je eigenlijk alleen maar snakt naar rust, verbondenheid en nieuwe inzichten, zodat alles weer tot rust kan komen zodat jij de mama kan zijn die je zo graag wil zijn.

25 november
Workshopochtend voor ouders met pittige kinderen

Ontdek je eigen kracht met de hulp van Pony kracht!

Herken je dat gevoel, dat je als mama constant de last van alles moet dragen? Je hebt een pittig kind en je zoekt naar allerlei manieren om hem/haar te ondersteunen. Maar soms zou je al je haren uit je hoofd trekken of jezelf wensen dat je even kon verhuizen naar de andere kant van de wereld gewoon even van alle zorgen verlost. Maar tegelijkertijd zie je ook zoveel overeenkomsten tussen jou en je kind, maar het pijnlijkste is de reflectie die je kind soms voorhoudt. Je wil het allerbeste maar hoe meer je trekt hoe harder je kind naar de andere kant loopt.  Maar het ergste is dat je er vaak aan herinnert word hoe je het absoluut niet wou. Of dat je na de zoveelste ruzie zo diep geraakt bent dat je eerst door je eigen emoties moet gaan en je zo als een zinkend schip zonder koers voelt. En dit terwijl je eigenlijk alleen maar snakt naar rust, verbondenheid en nieuwe inzichten, zodat alles weer tot rust kan komen zodat jij de mama kan zijn die je zo graag wil zijn.

Workshop pony krach.

Ontdek je PK.

Ik weet dat jij over een flinke dosis kracht beschikt als mama, maar misschien zie je het nog niet, en net daarom heb ik speciaal voor jou deze workshop opgericht. Zo kun je weer vol energie aan je dag beginnen en al je ‘horse power’ benutten.

Tijdens deze workshop creëer ik een veilige ruimte waar je even kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Het is een plek waar je je partner, kinderen, huisdieren, werk en andere verantwoordelijkheden een paar uur opzij kunt zetten en jezelf op de voorgrond kunt zetten. Tegelijkertijd kun je nieuwe inzichten opdoen die je verder kunnen helpen.

Klinkt heerlijk, toch?

In deze workshop is er ruimte om wijsheid, talenten, passie, maar ook twijfels, vragen, inzichten en ideeën te delen, zonder enig oordeel. Dit alles vindt plaats te midden van de prachtige natuur, in het gezelschap van mijn liefdevolle paarden. Dus, als je snakt naar een moment voor jezelf, omringd door gelijkgestemde vrouwen en de rustgevende aanwezigheid van paarden, dan is deze workshop de perfecte gelegenheid om even helemaal op te laden en te genieten. Zo kun je met een volle batterij naar huis gaan. In deze workshop kijken we ook naar jouw kind als spiegel, zonder oordeel. 

Als jij tijd voor jezelf neemt en je meer bewust bent van jouw kracht, heeft dit invloed op het gedrag van jouw kind. Jouw kind vertoont bepaald gedrag immers niet voor niks!

Samen bij de paarden onderzoeken we wat voor jouw de boodschap is voor meer harmonie in jezelf en in jullie gezin. 

Zullen we eraan beginnen?

Herken jij je hierin?
N

Voelt het alsof je overal tussen staat?

N

Heb je het gevoel dat je in cirkels draait ondanks je van alle probeert?

N

Weet je soms niet goed hoe nog oplossingen te bedenken?

N
De emoties van je kind raken je diep?
N
Thuis is het niet altijd even prettig?
En wil je graag
N

Leren om situaties te begrijpen waardoor je minder emotioneel bent?

N

Leren hoe je doelgericht stappen kan ondernemen?

N

Inzichten krijgen in jezelf en je kind?

N

Het stuur teug in handen hebben en zelf jouw richting bepalen?

N

Meer verbinding en meer begrip vinden voor elkaar?

Wat zeggen anderen

Recensies

“Bedank dat je mij terug deed voelen.
Ik was helemaal vergeten om mijn intuïtie te volgen. Maar nu voel ik het terug.”

Sarah H.

“De grootste kracht van de workshop was de timing voor mezelf, de groep, en de veilige omgeving. Het thema van die dag ‘kracht’, daarmee ben ik die dag aan de slag gegaan. Die dag gaf mij het laatste duwtje wat ik nodig had om daarna actiegericht aan de slag te gaan.”

Ingeborg H.

“Ik zou dit aan alle zoekende en/of bewuste dames die even een break willen aanraden. Ga even uit die wekelijkse routine om aan enkele thema’s te werken.
Een dagje me time! vrij intensief maar heel waardevol!”

Veerle C.

Mijn verhaal

“Op de dag dat ik mijn eigen patronen beter leerde kennen, begon ik mijn zoon beter te begrijpen.”

Mijn naam is Joke, mama van Juul. Zelf heb ik ADHD, dyslexie, dyscalculie en ben ik hoogsensitief. Je hoort het al aankomen: de appel valt niet ver van de boom, want ook Juul heeft ADHD en is hoogsensitief. Je zou hem een “pittig kind” kunnen noemen. Het was door Juul dat ik pas begon te beseffen dat ik eigenlijk ook ADHD heb. Pas op mijn 38ste liet ik me testen, maar daarmee waren mijn problemen nog niet opgelost. Vroeger noemde ik het problemen, maar nu zie ik het als mijn superkracht. Het heeft even geduurd om dit zo te zien, geloof me. Het heeft tijd gekost. Maar toen ik steeds dezelfde patronen zag terugkomen, begon ik te onderzoeken waar deze vandaan kwamen. En nu, dankzij mijn talent voor omdenken, zie ik juist waar de oplossing ligt wanneer iets vastloopt.

En willen we niet allemaal blijven bewegen naar een toekomst die onze dromen waar maakt?

We zeggen niet voor niets “mijn kind, mijn spiegel.” Juist daar zit het. Kinderen laten ons perfect zien waar wij nog een stukje innerlijk werk te doen hebben. En omdat dit mijn expertise is, deel ik graag mijn kennis met jou. Zo kunnen wij samen bouwen aan een betere toekomst voor onszelf en onze kinderen.

Een toekomst waar jij en je gezin weer samen kunnen verbinden, waar iedereen kan leven vanuit zijn talenten en sterke punten, en waar je vrij bent om te zijn wie je wilt zijn!

Verlang je hier ook naar?

Dan is deze workshop voor jou!

Waarom pony’s?

Een pony wordt vaak gezien als de spiegel van onze ziel. Het heeft de bijzondere eigenschap om onze ware emoties te onthullen en ons te helpen communiceren zonder woorden.
Ik zeg vaak dat de pony’s engelen zijn op vier benen.
Maar het zijn niet alleen prachtige dieren om naar te kijken, ze hebben ook een ongelooflijk vermogen om mensen te helpen. Ze bieden therapeutische interacties, bevorderen zelfvertrouwen en helpen bij het opbouwen van emotionele verbindingen. Ze zijn klein en dapper, net als onze kinderen, en ze begeleiden je zonder oordeel naar antwoorden en nieuwe inzichten, waardoor je vertrouwen kunt hebben in wat er komt.

Workshop Pony Kracht

PonyKracht

Workshop energy up

Jij bent het waard om jouw PK te ontdekken!

Uiteindelijk zul je na deze workshop met een diep gevoel van verbondenheid en inzicht naar huis gaan. Dit zal je helpen om persoonlijke groei en positieve veranderingen in je leven te realiseren zowel voor jezelf als je gezin. Wat in het begin een groot probleem leek zal nu al een stuk minder groot lijken. 

Mis deze kans niet om jezelf te omringen met helende energieën, de kracht van de natuur en een ondersteunende gemeenschap. Neem contact op met mij of schrijf je in via de onderstaan de link.

Ik kijk ernaar uit om je PK te ontdekken en je te begeleiden in jouw persoonlijke reis naar welzijn en antwoorden op jouw vragen.

Praktische informatie

Je bent van harte welkom bij de paarden te Ursel.

De workshop vindt plaats van 9:30 tot 13:00 uur. Ik ontvang je graag vanaf 9:15 uur met een kopje thee, koffie en wat lekkers, zodat je jezelf kunt verwennen voordat we beginnen. Als afsluiting van de workshop organiseren we een potluck, waar we gezamenlijk een maaltijd delen. Dit moment zien we als een gelegenheid voor integratie, om alles nog eens even te laten bezinken en waar we samen kunnen na genieten zonder druk.

We werken met een klein groepje van maximaal 6 personen. Mijn ervaring leert dat werken met paarden altijd precies brengt wat je op dat moment nodig hebt. Het wordt een magisch moment! Mocht je bang zijn voor paarden of het spannend vinden, dan zit je juist op de juiste plek, want juist buiten je comfortzone begint de groei en daarmee de verandering!

Ik kijk er enorm naar uit om jouw PK te ontdekken!

Liefs, Joke & de paarden ❤️

Pony Kracht –  €135  €105